Domeinnaam kopen U kan uw domeinnaam registreren voor u persoonlijk, voor uw bedrijf of voor uw vereniging. Wij hanteren vaste prijzen, laat u niet vangen aan firma’s die u een éénmalige korting geven. Registreer nu uw domeinnaam en vermijd dat deze vastgelegd wordt door iemand anders!
Domeinnaam registreren | DNS Belgium

Een domeinnaam kunt u enkel aanvragen via één van onze registrars. Dat zijn firma's die met DNS Belgium een contract ondertekend hebben, waardoor ze gemachtigd zijn om domeinnamen te registreren. U vindt een lijst van deze registrars op deze website. Als u een domeinnaam met een andere extensie dan .be, .vlaanderen of .brussels wil registreren, verwijzen we graag naar het overzicht van de instanties die voor de andere topleveldomeinen verantwoordelijk zijn. 
Domeinnaam kopen aan de beste prijs + gratis diensten - Combell

Gratis extra's bij elke domeinnaam Gratis 1GB mailbox en e-mailadres Gratis Onbeperkt aantal subdomeinen Gratis Volledige controle over de DNS-instellingen Gratis Onbeperkt aantal e-mailaliassen voor mail forwarding Gratis Stuur bezoekers door met domein forwarding
Domeinnaam kopen? Slechts 7 € per jaar!

Bij elke domeinnaam die u bestelt, krijgt u een gratis mailbox met een e-mailadres zoals info@uwwebsite.be. Bestel nu en ga direct aan de slag! U hebt reeds een website en u wilt uw domeinnaam linken naar uw website? Geen probleem, onze helpdesk doet dit gratis voor u!
Goedkoop je domeinnaam registreren & kopen in België - Easyhost

Gratis extra's bij een domeinnaam registratie Daarom registreerden onze klanten al meer dan 450.000 domeinnamen via Easyhost! E-mailadressen inbegrepen Maak zoveel e-mailadressen als je wil met je domeinnaam. Registreer bv. bakkerbarry.be en mail voortaan via info@bakkerbarry.be. Eenvoudig beheer Pas eenvoudig je DNS-instellingen aan
Hoe een domeinnaam registreren? - Ondernemingen & Zelfstandigen ...

Om een domeinnaam te registreren, moet u, over het algemeen, zich wenden tot een geregistreerde agent: De nationale domeinnamen (‘.be’, ‘.fr’, ‘.nl’,...) worden door nationale organisaties beheerd, die op hun beurt erkend zijn door Icann. In België is het beheer van de ‘.be’ domeinnamen in handen van de vzw DNS.be. Lijst van de door DNS.be erkende agenten . De generieke domeinnamen (‘.com’, ‘.org’, ‘.net’, ....) worden beheerd door de Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (Icann).
Domeinnaam registreren vanaf €0,89 | Controleer nu - Vimexx

Wat komt er bij een domeinnaam? Wij zorgen ervoor dat je alles uit je domeinnaam kunt halen. Anonieme domeinnaam whois Liever geen persoonlijke gegevens in de whois? Kies dan volledig gratis onze anonieme houder. Email domeinnaam doorsturen Stel een eigen e-mail forwarder in en vang zo simpel alle e-mail op dat naar jou domeinnaam gestuurd word.
Domeinnaam kopen – de goedkoopste registratie

Maar waar moet je nu deze domeinnaam gaan kopen?Er zijn vele plaatsen waar je domeinnamen kan kopen zowel internationaal als in België zelf. Eigenlijk  zit er bijna geen verschil tussen de verschillende prijzen. er zijn slechts 2 dingen die anders kunnen zijn en dat is de prijs en de support van het bedrijf waar je je domeinnaam koopt. Hieronder vind je een overzicht van een paar van de goedkoopste bedrijven voor domeinnaam registratie.
Domeinnaam Registreren - Prijzen vergelijken - Webhosting Vergelijken

Een domeinnaam registreren kost tegenwoordig niet meer zoveel. De tijden dat de kosten van een domeinregistratie meer dan €20 bedroegen zijn voorbij! WebhostingTop10 heeft een lijst samengesteld van registrar bedrijven waar je goedkoop een domein kan registreren. Om het een beetje overzichtelijk te houden hebben we enkel de meest relevante TLD’s in de lijst verwerkt zoals de .BE, .NL en .COM domeinnamen zodat je de prijzen kunt vergelijken.
Domeinnaam kopen, registreren en verhuizen - Versio

Laagste prijs U betaalt voor uw domeinnaam bij Versio de laagste prijs van Nederland en België. Bij meer dan 100 domeinnamen krijgt u automatisch korting. Razendsnelle registratie Als u betaalt via iDeal, PayPal, MrCash, Creditcard, SOFORT, PaySafeCard of met uw online portemonnee dan wordt uw domeinnaam realtime geregistreerd.
Domeinnamen registreren, kopen of verhuizen - Telenet

Keuze uit meer dan 500 extensies Kies uit internationale, nationale en generieke extensies (ook .gent, .vlaanderen en .brussels) Controleer de beschikbaarheid online Registreer uw domein gemakkelijk in enkele stappen Beheer uw domein via het online controlepaneel
Startpagina

Goedkope webhosting